zeiltochten

ZEIL MET ONS MEE

Of je nu met ons mee gaat voor een dag, een weekend of week, wij staan garant voor een leuke tijd aan boord. Dankzij onze ervaring op en rond het Markermeer weten wij als geen ander welke havens passen bij jullie groep. Onze dag- en weekendtochten zijn altijd full service en inclusief onze ervaren crew.

Terwijl jullie genieten van het schip, het zeilen of aan het zwemmen zijn, verzorgt onze crew ook de catering aan boord. Denk hierbij aan een luxe lunch of gaaf BBQ diner voor anker bij een eiland.

Het is uiteraard ook mogelijk om jullie tocht helemaal naar wens samen te stellen. We denken graag mee over het schip, de catering en de bestemming. Neem voor maatwerk contact met ons op en we helpen je graag verder!

DAGTOCHT

Een dagtocht zeilen is een dag lang genieten op het water. Samen met onze crew varen jullie het schip en leren jullie de fijne kneepjes van het zeilen. Onze hostess verzorgt voor jullie graag de luxe lunch en zorgt dat er voldoende koude drankjes worden geserveerd. Bij mooi weer maken we uiteraard een zwemstop!

MIDDAGTOCHT

Een middagtocht zeilen staat garant voor een onvergetelijke middag op het water. Samen met onze crew varen jullie het schip en leren jullie de fijne kneepjes van het zeilen. Onze hostess verzorgt voor jullie graag een goed gevulde borrelplank en regelt samen met onze schipper een heerlijk BBQ diner. Dit kan voor anker of langs de kade.

WEEKEND ZEILEN

Wij bieden je een compleet verzorgt weekend op het water. Dit betekend ultiem genieten van onze luxe boeieraak, de elementen en elkaar. Op culinair gebied zal je bij ons niets te kort komen. We checken jullie vrijdagavond in en nemen jullie mee naar een leuke plaats langs het Markermeer. Dit arrangement is speciaal samengesteld voor kleinere groepen tot 7 personen.

WEEKTOCHT

Een week lang met ons mee op pad. Vanuit Muiden is het dan zelfs mogelijk om naar de Waddenzee te varen. Het bijzondere aan de Waddenzee is dat we ook droog kunnen vallen en van boord kunnen gaan om mosselen en oesters te rapen. We overnachten in diverse havens langs het Markermeer en op de Waddenzee. Als jullie het leuk vinden kunnen we ook een nacht voor anker overnachten.

Boek vandaag en zeil morgen!

Wij hechten grote waarde aan persoonlijk contact. Daarom werken wij met een klein team en maken wij het liefst een voorstel op maat. Zo weet je bij ons altijd waar je aan toe bent!

Het zeilen zit in ons DNA, net als het organiseren van complete evenementen. Met onze Boeieraak de Bruzer kunnen wij niet alleen een waanzinnige zeildag aanbieden, ook verzorgen wij aanvullen activiteiten. De catering is bij ons ook in goede handen, wij verzorgen dit altijd vers en zo veel mogelijk huisbereid.

neem contact op

    Primary Color

    Secondary Color

    https://uitzeilen-muiden.nl/wp-content/themes/yachtsailing